Masterclassses - Issabella-Interiors

Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Ga naar de inhoud
MASTERCLASSES
MASTERCLASSES


DE MASTERCLASS 'STOFFEN & BEHANG' GAAN WEER DOOR!

Door de welbekende omstandigheden zijn de masterclasses ‘Stoffen & Behang’ tot nader order uitgesteld. Zoals jullie misschien al weten is Issabella-Interiors onlangs verhuisd naar het voormalig klooster de Mariënhof te Amersfoort. Naast haar werktafel staan er lange rijen stof en behangstalen in bonte kleuren en legio materialen, die zij met een uitgekiend lichtplan maximaal tot hun recht laten komen. 'Met die stalen laat ik het ambacht zien, zodat bij mensen de fantasie gaat spreken. in een gelikte showroom lukt dat niet. Hier durft men stoffen te voelen en boeken te pakken.'

Om de verhuizing naar de Marienhof te vieren organiseert Issabella in samenwerking met Herenhuis een masterclass. Zij neemt u mee in de wereld van diverse ontwerpers van bijzondere stoffen en behang. Ook staat zij stil bij het ontstaan en de symboliek van patronen en de daarbij behorende ambachten. Natuurlijk zijn alle (historische) stoffen en behangen tastbaar voor u aanwezig.

De kosten van deze masterclass bedragen €29,95 per persoon.

Datum: vrijdagmiddag 18 juni of vrijdag 22 oktober 2021
Tijd: 14.00 - 16.30

I.v.m. de huidige omstandigheden is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Zo kunnen we ons aan de richtlijnen van de RIVM houden.

Meld u hier aan!
Erfgoed & Ambacht
Issabella van Baaren is tevens oprichter en initiator van het plafrom Erfgoed & Ambacht. Dit platform draagt zorg voor kennisdeling door middel van een jaarlijks event en een nieuwsbrief dat drie keer per jaar verschijnt.
Kijk voor meer informatie op de website van WWW.ERFGOEDENAMBACHT.NL

OPENINGSTIJDEN
Alle dagen (behalve zondag) graag op afspraak
Made by Incomedia
Issabella Interiors is gevestigd in het centrum van  Amersfoort met ruim voldoende parkeergelenheid. Door de personenlift is haar zolder voor iedereen toegangekelijk.

BEZOEK
Terug naar de inhoud