Werkwijze - Issabella-Interiors

Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Ga naar de inhoud

Werkwijze

WERKWIJZE
ADVISEREN
Van lampenkap tot compleet voorstel: u kunt voor elke aanvraag bij ons terecht, of dit nu een zakelijke of particuliere aanvraag betreft. Door middel van een vrijblijvende kennismaking kunt u de sfeer proeven van Issabella-Interiors. In een persoonlijk gesprek wordt met aandacht naar u geluisterd en vervolgens een analyse gemaakt van uw persoonlijke eisen en wensen op het gebied van interieur, restauratie en styling. Op basis hiervan kunnen wij de vertaalslag maken naar een passend advies. Dit gesprek kan zowel op locatie als bij ons in de ontwerpstudio plaatsvinden.
ONTWERPEN
Issabella-Interiors werkt graag aan een totaalconcept waarbij het interieur naadloos aansluit op het exterieur. Het liefst beginnen we al wanneer de architect nog aan het tekenen is en gaan we door tot aan de laatste dag van de uitvoering/oplevering. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor het restaureren en herinrichten van bestaande (monumentale) panden. Bij het ontwerpproces wordt eerst naar de indeling van uw ruimte gekeken en naar de gekozen bouwmaterialen. Op basis van de architectuur en adviesvoorstellen worden de ontwerpen geschetst. Deze ontwerpen kunnen de indeling van woonruimtes, keukens & badkamers beslaan, evenals de meubilering en lichtplannen. Voor restauratieprojecten kijken wij zorgvuldig naar de toe te passen kleuren van verf. Wij zijn kritisch ten opzichte van de te gebruiken textielsoorten. De materialen moeten aansluiten bij het tijdsbeeld. Indien noodzakelijk zorgen wij op basis van aanwezige oude materialen voor reproductie van textiel in gerenommeerde ateliers.
BEGELEIDEN
Op het moment dat het ontwerp uitgevoerd wordt, zijn wij hier altijd persoonlijk bij betrokken. Elk onderdeel wordt ondersteund door technische tekeningen met daarop uitgewerkt de gekozen materialen, meubelen, lichtbronnen en kleuren. Met een goed netwerk van ambachtslieden kan elk project op hoogwaardig niveau worden uitgevoerd. Op deze wijze verzorgen wij, zowel technisch als esthetisch, voor een optimale begeleiding voor de afwerking van uw interieur tot in elk detail.  
Erfgoed & Ambacht
Issabella van Baaren is tevens oprichter en initiator van het plafrom Erfgoed & Ambacht. Dit platform draagt zorg voor kennisdeling door middel van een jaarlijks event en een nieuwsbrief dat drie keer per jaar verschijnt.
Kijk voor meer informatie op de website van WWW.ERFGOEDENAMBACHT.NL

OPENINGSTIJDEN
Alle dagen (behalve zondag) graag op afspraak
Made by Incomedia
Issabella Interiors is gevestigd in het centrum van  Amersfoort met ruim voldoende parkeergelenheid. Door de personenlift is haar zolder voor iedereen toegangekelijk.

BEZOEK
Terug naar de inhoud