About Issabella-Interiors - Issabella-Interiors Bilthoven

Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Interieur | Exterieur | Historie | Design | Vakmanschap
Ga naar de inhoud
Issabella-Interiors
Issabella-Interiors is gevestigd op de P.C. Staalweg te Bilthoven. In haar ontwerpstudio is een ruime collectie exclusieve stoffen, behangen & verlichting tastbaar aanwezig. Issabella-Interiors heeft ruime ervaring op het gebied van hoogwaardige interieurs. Interieur, passie, vakmanschap en ambacht staan bij ons centraal. Naast het geven van advies, behoren de onderdelen uitvoering, begeleiding, leveren en nazorg van de levering ook tot de werkzaamheden.     

Graag scheppen wij een sfeer die in harmonie is met uw karakter en waar u zich prettig bij voelt. Dit kan ingetogen zijn, maar wij zijn ook nooit bang om een statement te maken. Daarnaast verwerken we graag een vleugje humor in het interieur als een stijlvolle eyecatcher. Ook voor de herstoffering van bestaande meubelen bent u bij ons van harte welkom.

Issabella-Interiors werkt nauw samen met een team van echte vakmensen, waarbij elke specialist op ambachtsniveau werkt. Dat geldt voor stoffeerders, wandbespanners, het gordijnatelier, vloerenspecialisten, behangers, collega-interiordesigners, en de (technisch) tekenaar. De projectmanager zorgt voor de aansturing en begeleiding. De leveranciers die het hoge segment op ambachtelijke wijze internationaal bedienen, zijn een belangrijk onderdeel binnen ons netwerk.

Issabella van Baaren
INTERIEUR DESIGNER
Als kind was ik al gefascineerd door de schoonheid van stoffen en de toepassing daarvan. De stoffen moesten zowel kleurrijk ogen als voorzien zijn van bijzondere patronen. Ik vroeg mijn moeder mijn kleiding te maken van de stoffen die wij samen hadden uitgezocht. Het mochten geen stoffen zijn die toevallig in de mode waren. het moest exclusief, uniek en persoonlijk zijn en tegelijk tijdloos en klassiek.

Ook droomde ik graag over huizen die ik mijn gedachten zelf ontwierp en voorzag van een compleet interieur, elke keer weer anders. Ik liet me graag inspireren door de natuur, woonbladen, schilderijen en andere kunstvormen. Deze dromerige hobby uit mijn jeugd ligt aan de basis van mijn dagelijks werk, waarvan de kennis en ontwikkelingen steeds weer worden versterkt door vele studies, projecten en nauwe samenwerkingen met internationale collega's en leveranciers.

In elk interieur spelen stoffen de hoofdrol. Naast stoffering en meubilering is decoratie door middel van verlichting en kunstobjecten van belang. Juist door natuurlijkerwijs met verschillende materialen en kleuren te werken in combinatie met een passend verlichtingsplan, ontstaat er een muzisch geheel.......   En dát enthousiasmeert me elke dag weer.
MENU
Erfgoed & Ambacht
Issabella van Baaren is tevens oprichter en initiator van het plafrom Erfgoed & Ambacht. Dit platform draagt zorg voor kennisdeling door middel van een jaarlijks event en een nieuwsbrief dat drie keer per jaar verschijnt.
Kijk voor meer informatie op de website van WWW.ERFGOEDENAMBACHT.NL

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag & Donderdag
14.00 - 17.00 uur

Zaterdagochtend
09.30 – 13.00 uur

Overige dagen / avonden (behalve zondag)
Maak hiervoor graag een afspraak met ons
Made by Incomedia
Terug naar de inhoud